Vietnamesiske forårsruller med ærteskud

Kender du de lækre, friske forårsruller som man ikke frituresteger? De smager rigtig godt og så er det en hyggelig ret at være to om at lave – og ikke mindst spise! De kan både bruges som forret og hovedret, alt efter hvor sulten du er og hvor mange du vælger at serverer.

Det skal du bruge: 10 styks

  • 10 stykker rispapir
  • 10-20 ærteskud
  • 20 tigerrejer
  • 30 små gulerodsstave
  • 10 både avocado
  • 20 stykker rød peber
  • 10 små salatblade
  • rød chili efter smag
  • hvidløg/persille eller andre krydderurter efter smag
  • sød chilisauce
     

Sådan gør du:

  • Skær alle grønsagerne i fine tynde stribler, pluk salaten i mindte stykker og høst ærteskuddene
  • Hak chilli og persille fint
  • Pil og rens tigerrejerne og steg dem blidt på panden i dit foretrukne fedtstof
  • Blødgør rispapiret i vand efter instruktionerne på oakken og glat det forsigtigt ud på et fugtigt viskestykke. Pas på, at der ikke kommer huller i papiret
  • Læg først et ærteskud, så to rejer, lidt grønsager, salat og evt. krydderurter lidt under midten på rispapiret. det fyld du kommer på først, er det man kan se igennem rispapiret.
  • Fold begge sider ind over fyldet og rul de sidste to sider på plads
  • Gentag processen med resten af rullerne
  • Server med sød chili sauce, eller din egen favorit sauce og evt. flere grøntsager

0 kommentarer “Vietnamesiske forårsruller med ærteskudTilføj din →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *