Den sociale dimension i tiny gardens

I dag er det international depressionsdag, hvor der er i år er fokus på at bryde tabuer om unge og depression.  Følg kampagnen på Facebook #depressionSucks – det hjælper især at vide, at man ikke er alene og at ens venner og pårørende er der for en.

DepressionSucks
DepressionSucks

 

tiny gardens er opstået i en periode hvor min datter led af en svær depression. Det faldt mig derfor naturligt at starte virksomheden i et socialøkonomisk regi. Det vil bl.a. sige at jeg arbejder for at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked.

tiny gardens er stadig en meget lille virksomhed, så den er endnu ikke der, hvor der er mulighed for selv at ansætte f.eks. psykisk sårbare unge mennesker. Men det vi kan gøre er at placere vores indkøb og opgaver hos andre, der arbejder for de samme mål.

Det betyder at tiny gardens grafiske udtryk, vores logo og mønstre er udarbejdet i samarbejde med Glad Design, der bl.a. beskæftigere udviklingshæmmede illustratorer.

vores logo
vores logo

Vores æsker bliver samlet og monteret på Gentofte Håndarbejdsværksted, der er et beskyttet værksted.

tiny gardens samles på GHV
tiny gardens samles på GHV

tiny gardens samarbejder med Sprout om bl.a. salg af tiny gardens by Sprout til virksomhedskunder. Her kan man få tiny gardens i sit eget design. Disse haver bliver samlet af mennesker, der indgår i et afklaringsforløb hos Job og Fremtid i Høje-Taastrup kommune.  Opgaven bruges som et led i forløbet med at få udsatte borgere tilbage til arbejdsmarkedet.

tiny gardens by Sprout
tiny gardens by Sprout

Vil du læse mere, så check disse links:

Hvad er en socialøkonomisk virksomhed?

Glad Design

Gentofte Håndarbejdsværksted

Sproutworld

Depressionsforeningen

#DepressionSucks

0 kommentarer “Den sociale dimension i tiny gardensTilføj din →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *