Lakseruller med flødeost, kløver og radise rambo

Disse lækre lakseruller kan du enten bruge som en forret eller som en del af brunch- eller frokostbordet. De er lette at lave, men sørg for at skære dem med en skarp kniv, så du ikke presser dem sammen under udskæringen.

Det skal du bruge:

  • 3 skiver røget laks
  • 100 g flødeost
  • fint revet citronskal af 1/2 ubehandlet og vasket citron
  • mikrogrønt efter eget valg, jeg brugte radise rambo og kløver

Sådan gør du:

  1. Bred laksen ud så den danner en rektangel – gør det evt. på husholdningsfilm, så er den lettere at håndtere
  2. Rør flødeost med mikrogrønt og citronskal, smag til med salt og peber
  3. Smør flødeosten ud på laksen og drys med ekstra mikrogrønt
  4. Rul til en roulade og skær i skiver med en skarp kniv, pas på ikke at pressen rouladen sammen, den er ret blød i det
  5. Anret på et fad eller en tallerken og pynt med mikrogrønt

Velbekomme!

Her kan du købe økologiske frø til at dyrke din egne krydderurter.

0 kommentarer “Lakseruller med flødeost, kløver og radise ramboTilføj din →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *