Hvorfor abonnement på mikrogrønt?

Et abonnement på mikrogrønt er en let og billig løsning, der sikrer dig det friske grønne drys året rundt. Du dyrker selv lækkert, sundt og velsmagende økologisk mikrogrønt i vindueskarmen – det eneste du skal gøre er at så frøene og vande dem hver dag, så de ikke tørrer ud. Vil du gerne øve dig på at få grønne fingre, så er mikrogrønt et godt sted at starte – det er slet ikke så svært at dyrke lidt af sin egen mad.

Oplev glæden ved at dyrke lidt af din egen mad

Har du børn eller børnebørn vil de elske at hjælpe dig med at vande. At dyrke mikrogrønt er en rigtig god måde at lære om frø og spiring – og så giver det børnene lyst til at smage på nye ting. Der er masser af vitaminer i de små spirer og de har overaskende meget smag, der både tilføjer en ekstra smags-dimension og finesse til din mad. Jeg spiser også med øjnene og der kan mikrogrønt virkelig gøre en forskel – selv resterne bliver lige løftet et niveau op!

Hvad indeholder et abonnement?

Der findes 2 forskellige typer af abonnementer, tiny og mini. Begge sendes 1 x om måneden.

tiny

Et tiny abonnement indeholder 3 poser økologiske frø med tilhørende hampemåtter og en dyrkningsvejledning. Det skifter hver måned, hvilken slags frø, der er med i abonnementet.

Pris 45 kr./mdr.

Mini

Et mini abonnement indeholder 5 poser økologiske frø med tilhørende hampemåtter og en dyrkningsvejledning. Her er de 3 af frøene altid vores 3 mest populære mikrogrønt: broccoli, radise og rucola og så skifter de sidste 2 blandt hele sortimentet.

Pris 59 kr./mdr.

Dyrk mikrogrønt i vindueskarmen
Dyrk mikrogrønt i vindueskarmen

Du kan tegne et løbende abonnement fra måned til måned eller få rabat ved at vælge et abonnement for et helt eller et halvt år ad gangen. Halv-års abonnementet er også særlig velegnet som gave, da du kan købe det hele på en gang uden tilmelding af løbende betalinger.

Du kan se alle abonnements-typerne her

Regler for abonnement

Jeg synes det skal være let både at tilmelde og afmelde sig et abonnement, derfor er der heller ingen bindingsperiode på vores løbende abonnementer – du kan melde til og fra som det passer dig. Når du opretter dig skal du indtaste dine betalingskort oplysninger – hvilket sker på en sikker side i USA, da jeg bruger en amerikansk løsning til denne del. Fordi siden indeholder dine kort oplysninger har jeg ikke adgang til den – og hvis du ønsker at holde pause i abonnementet eller afmelde det igen, skal dette ske via din login-side.

Her kan du tilmelde dig og her kan du afmelde igen.

 

Dyrk dine egne økologiske krydderurter
Dyrk dine egne økologiske krydderurter

0 kommentarer “Hvorfor abonnement på mikrogrønt?Tilføj din →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *